21/03/23

Літературне кафе «Творче натхнення: Поезія – це голос істини, голос правди, який єднає серця»: до Всесвітнього дня поезії

Вам колись хотілося зафіксувати мить?

Озирніться довкола, відшукайте поезію в буденному, чомусь дуже знайомому, але такому, що знову і знову вас надихає, як- от букет перших квітів, куплений із тремтячих рук бабусі, сміх дитини чи відблиски сонячних зайчиків на стіні…

Сьогодні майстри поетичного слова, володарі рими, їхні музи і шанувальники відзначають Всесвітній день поезії. Цей день покликаний об’єднати всіх людей, відданих поетичному слову.

З цієї нагоди колектив філіалу бібліотеки № 10 запросив читачів до літературного кафе, де шанувальники поезії долучилися до краси поетичного слова і продемонструвати свої творчі здібності.

Зі святом привітали почесного гостя – одеського поета Якова Пересунька, йому було вручено Подяку за плідну співпрацю і активну участь у житті бібліотеки № 10.

Завідувач відділу Ірина Юзік розповіла про те, як виникла ідея відзначати Всесвітній день поезії, ознайомила присутніх із книжковою виставкою «Геніальні досягнення людства»; читачі дізналися багато цікавих фактів про поетів та поезію.

Щиро вітаємо майстрів поетичного слова та поетів-початківців зі святом і бажаємо весняного натхнення, творчої наснаги і сонячної поезії. Щиро зичимо легкого пера, творчих злетів, вдячних читачів та великого успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар