27/03/23

«Рідна домівка, рідна сім'я – тут виростає доля моя»

Під такою назвою пройшла бесіда з читачами в бібліотеці-філії №26. Знаменитий філософ Е.Кант сказав: «Діти повинні виховуватися не для сьогодення, а для майбутнього, можливо кращого стану роду людського».

Метою суспільства є – виростити дитину щасливою, здоровою, успішною, розумною.Щоб вона обрала правильний життєвий шлях, мала змогу самореалізуватися, знайшла своє місце у суспільстві. Про це треба турбуватися не тільки батькам дитини, але й велике значення має її суспільний розвиток в цивільному житті.

Багато видатних особистостей сформувалися на нащій українській землі. Це люди, які зробили вагомий внесок в розвиток нашої культури, історії, економіки. Поети, художники, письменники, діячи культури і мистецтва внесок яких в світовий розвиток безцінний.

Кожна історична епоха висуває своїх героїв, головних дійових осіб, які формують її образ, невтомною працею забезпечують культурно-цивілізаційний прогрес людства.

Життя видатних дітей - книжкова серія, заснована 2006 року. В ній йдеться про життя маленьких майбутніх письменників, художників, архитекторів, математиків, медиків, фізиків, які надихають нас своїм незламним прагненням досягти мрії.

Немає коментарів:

Дописати коментар