21/03/23

Тиждень дитячого читання

Сьогодні у філії №48 дитячої бібліотеки відбулося відкриття Тижня дитячого читання засіданням бібліоклубу «Українська книга дарує натхнення». Книжкова тематична виставка та груповий рекомендаційний список «Вільні співи, гучні, голосні, в ріднім краю я чути бажаю» спонукали інтерес і зацікавленість до багатьох видань.

Юні читачі мали можливість розширити знайомство з кращими творами українських письменників – переглянути та записати для домашнього читання. Від покоління до покоління, немов скарби, переходять їх шедеври. І.Котляревський, Т.Шевченко, Л.Українка, І.Карпенко-Карий, М.Кропивницький… Про рідний край, рідну мову звучали афоризми та вірші від наших користувачів. Від поетичних творів отримуєш насолоду та гордість. П.Тичина, М.Рильський, В.Сосюра… А зворушливі сучасні видання А.Багряної, Н.Довгопол, В.Аренєвої! Саме через їх твори юні друзі вчаться любити рідну країну, рідну мову, бути чесною та порядною людиною.

Відбулася цікава мандрівка українською книгою. Отож, чекаємо на вас, шановні читачі, в нашому книжковому храмі. Читайте, пізнавайте та радійте творам класичної й сучасної вітчизняної літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар