29/03/23

Етикет-клас «Слово чемне, кожному приємне»

Етика – це наука, яка вчить бути добрим, уважним, справедливим. Пісенька «Поділися посмішкою ти – і вона повернеться до тебе», це саме про етику. Етикет – це правила, яких треба дотримуватися, коли ти спілкуєшся з людьми.

Хлопчикам і дівчаткам не обійтися без знання етикету. Правила поведінки треба пам’ятати завжди і скрізь – вдома і школі, в гостях і в транспорті, в кіно і навіть на футбольному матчі.

Співробітники бібліотеки-філії для дітей №37 29 березня провели веселі уроки етикету та ввічливості для дівчаток і хлопчиків. Спілкування було цікавим, жвавим та корисним. Діти ставили багато запитань і самі з гумором відповідали на запитання бібліотекаря Тетяни Чиняєвої. Читачам розповіли про художні твори, де тема виховання і правил етикету була розгорнута цікаво і ненав’язливо. Це твори Василя Сухомлинського, вірші Наталі Забіли та Світлани Зубко, оповідання Івана Багмута «Шматок пирога» і Валентини Осєєвої «Чарівне слово».

Вірші та яскраві ілюстрації книги Олега Зав’язкіна «Веселі уроки етикету та ввічливості для дівчаток і хлопчиків» викликали у дітей позитивні емоції і перетворили спілкування на захопливу гру.

Немає коментарів:

Дописати коментар