03/03/23

Різні зміни дивовижні відбуваються круг нас

 Так назвали бібліотекарі філіалу № 37 груповий захід для читачів – учнів 1-2 класів, присвячений творчості дитячої української письменниці Наталі Забіли, з нагоди 120-річчя від дня народження.

Маленькі читачі ознайомились з книгами Наталі Забіли, які були представлені на тематичній полиці «Вроджена казкарка». Бібліотекар Антонюк Л.М. розповіла дітям, що письменниця  за своє життя написала понад 50 книжок – віршів, казок, оповідань, повістей та п’єс для дітей. У своїх творах вона вміла пояснити дітям найскладніші та найважливіші речі: чому треба любити Батьківщину, берегти рідну природу, шанувати старших, допомагати слабшим, а також бути чесним, справедливим, працьовитим.

Їй першій серед українських письменників була присуджена літературна премія імені Лесі Українки за видатні досягнення в дитячій літературі.

Читачі ознайомились з деякими творами Наталі Забіли. Особливо їм сподобалось оповідання про дівчинку Ясю, вірші «Олівець-малювець», «Лічилочка», «Білочка» та інші. Бібліотекарі сподіваються, що знайомство з  творчістю Наталі Забіли є ще однією сходинкою для дітей до Країни Знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар