18/12/22

З ювілеєм!

18 грудня 2022 року святкує 85-річний ювілей заслужений працівник культури України, заступник директора КУ «ЦМБС для дітей» м. Одеси Галина Яківна Лазарева.

Галина Яківна тривалий час плідно працює в галузі культури України: була художнім керівником, директором будинку культури Харківського тракторного заводу (1961-1965), директором театралізованих вистав на стадіоні майже 40 років обіймала посаду директора КУ «ЦМБС для дітей» і лише останній рік вона працює заступником директора.

Свою діяльність у мережі дитячих бібліотек Галина Лазарева почала з боротьби за її збереження, відстоювання та відбудови системи, відновлення аварійних приміщень, непридатних для бібліотечної роботи, наповнення фондів якісною змістовною літературою та очищення його від застарілої.

Всі роки під керівництвом Лазаревої, не дивлячись на розруху 90-х та наступні кризи, у роботі ЦМБС завжди були відмінні показники, а самі бібліотеки поступово перетворились на сучасні дитячі простори, де для кожного маленького відвідувача є добре слово, цікава книжка, безліч можливостей для творчості та самовдосконалення.

Галина Яківна тонко відчуває потреби дитинства та робить багато. Приділяє увагу популяризації книги, читання та бібліотек. На посаді заступника директора вона продовжує свою місію, організовуючи цілий цикл телевізійних сюжетів на телеканалі «Град» присвячених роботі дитячих бібліотек міста.



Немає коментарів:

Дописати коментар