19/12/22

Зимовий каламбур: «Новорічні традиції народів світу»

Тільки-но сніг вкриває землю, в усіх з’являється передсвятковий настрій, бажання придбати нові прикраси для ялинки, запалити святкові вогники й скоріш наблизитись до зимових свят.

Новий рік – чи не єдине свято, яке об’єднує людей не залежно від віросповідання та національності. Закінчення року і прихід наступного завжди дає надію на позитивні зміни, нові можливості, а ще всі переконані, що саме прийдешній рік принесе приємні події. Так чи інакше, Новий рік – час бажань, приємних традицій та святкового настрою. Ялинка, новорічні привітання, салати із шампанським – усе це роками присутнє при святкуванні. А як зустрічають Новий рік в інших країнах світу? Запрошуємо наших читачів в новорічну подорож, щоб і собі перебрати цікаві звичаї цього дня.

Новий рік — це справді особливий день. Навіть ті, хто не вірить ні в Діда Мороза чи Санта-Клауса, все одно відзначають закінчення старого і початок нового року.

Кожна країна має свої особливості, цікаві традиції та навіть дати святкування Нового року в різних країнах світу.

Сьогодні читачі бібліотеки №40 приєднались до казкової пригоди. Дізнались як зустрічають та святкують Новий рік у різних країнах світу. Познайомились з усією родиною Діда Мороза, дізналися імена усіх дідів морозів та їхніх помічників. А також разом прикрасили ялинку та зіграли в новорічні ігри.

Поздоровляємо всіх з наступаючим Новим роком!

Підготувала бібліотекар Таран Людмила

Немає коментарів:

Дописати коментар