16/12/22

День інформації. Книги від Українського Інституту книги.

Читати українською, це завжди класно і сучасно, але треба читати не тільки пригодницькі, детективні чи фантастичні твори, але й цікавитись історією та культурою, філософією та політикою.

Український Інститут книги проводить дослідження читацьких звичок, рейтинги найпопулярніших творів світових та українських письменників у різних галузях знань і намагається у цей воєнний час не забувати і дитячі бібліотеки України. А цей тиждень присвячено саме книгам, які пропонує УІК разом з Міністерством культури України.

До дитячої бібліотеки 48 завітали діти ЗОШ 111 - 4-х та 5-х класів, щоб ознайомитись з сучасною і класичною літературою світових та вітчизняних письменників.

Якою б не була ваша книга, головне – що вона є. Читаймо, щоб відкривати для себе багатогранність нашої та світової культури. Читаймо, коли хочеться відволіктися від поганих новин. Читаймо самі та разом із дітьми. Бо книжки і є тим самим світлом, що долає страх, морок і дає надію дивитися у майбутнє України щасливими очима!

Бібліотека 48 на Балківській завжди готова прийняти у своїх стінах малечу, батьків і вчителів, щоб сприяти розвитку патриотизму та інтелектуального потенціалу наших українців.


Немає коментарів:

Дописати коментар