19/12/22

Квест-гра «Запалюємо зорі»

Дуже давно (майже дві тисячі років тому) у місті Мірі (тепер це територія Туреччини) жив хлопчик Миколай. Його батьки рано померли, залишивши йому у спадок велике багатство. Миколай був добрим, тож і вирішив поділитися тим усім з дітьми з бідних родин. Уночі він залишав на порозі таких родин дарунки: одяг, іграшки, їжу.

Миколай виріс, став священиком. А коли він помер, Господь сказав: «У день твоїх іменин ти, Миколо, зможеш сходити на землю до дітей і, як колись, радувати їх подарунками!...»

У цей святковий день колектив бібліотеки-філії №10 радо зустрів учнів 2-а класу ОЗОШ № 113 з вчителькою Тараненко Н.В. та батьками.

На дітей чекала весела квест-гра: рухаючись за допомогою карти, вони виконували завдання і отримували зірку. Усі зірки повинні були допомогти освітити дорогу Святому Миколаю.

І нарешті, зірки засяяли і вказали вірний шлях для Святого Миколая, де його чекають слухняні діти, які виконали усі завдання, а ще поважають своїх батьків, вчителів, роблять добрі справи. Довгоочікуваний гість побажав всім здоров’я, а дівчатка та хлопчики отримали подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар