22/12/22

Зустріч з Інною Іщук

В бібліотеці № 37 відбулася зустріч з дитячою письменницею Інною Іщук. Інна Анатоліївна очолює об’єднання дитячих письменників Одеси. Інна автор віршів, загадок, абеток та казок для дітей. Вже видано більше 130 книг для дітей. Деякі з них Інна Анатоліївна представила читачам. Інна почала писати ще в дитинстві вірші та казки. Вигадувати світи та нових персонажів – залишилося найбільш улюбленою справою і в дорослому віці. Доказом цього стала казкова повість «Місячний хлопчик», яку бібліотекарі презентували читачам.

Цікава історія, насичена різноманітними, численними пригодами Місячного хлопчика на Землі та Миколи - Діминого «товариша з Землі» на Місяці.

На заході був присутній Анатолій Трач - автор ілюстративної композиції, виготовленої з пластиліну, яка так і називається «Місячний хлопчик». Ця робота була представлена на конкурсі «Світ Одеської казки». Анатолій Васильович представив на конкурс ще одну роботу «Сторожова застава» до однойменної книги Володимира Рутківського.

Наша активна читачка Аня Бондаренко, яка перечитали всі твори Володимира Рутківського, разом зі своєю матусею Катериною Михайлівною Бондаренко виготовили Бухтика – персонажа повісті Володимира Григоровича «Бухтик з тихого затону».

Учасники конкурсу отримали Дипломи І та ІІ ступеня, призи та книги, які їм вручила Інна Іщук.

Немає коментарів:

Дописати коментар