22/12/22

Новорічний лабіринт «Чарівний ключ Сніговичка»

Природою володів Холод – кремезний старий дідуган. Він дізнався по зірках, що тільки в цьому році зможе заволодіти всією планетою: заморозити моря і океани, перетворити їх на камінчики льоду,знищити все живе холодом і побудувати снігові вежі своїх замків. А головне, заморозити людський розум, бо тільки розум може суперничати з безглуздою силою холоду.

Допомогти Холоду здійснити свій задум взялася чаклунка Сніговичиха. Вона вкрала чарівний ключ від морозяної лабораторії, щоб міг більше регулювати температуру і щоб на землі запанував вічний холод. Чарівний ключ Сніговичиха сховала у своїх льодяних лабіринтах. І завдання наших читачів - пройти ці лабіринти, знайти вихід до сховища чаклунки, розтопити його і знайти чарівний ключ.

Хлопчики й дівчатка спритно й згуртовано взялися за цю справу. Пройшли багато перешкод, змагалися команди та уболівальники. Активну участь приймали і батьки дітей.

За допомогою Святого Миколая, який несподівано для всіх завітав до бібліотеки-філії №10, наші читачі нарешті знайшли чарівний ключ і отримали подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар