07/04/17

Бібліотечні уроки

5 квітня в бібліотеці-філії №8, бібліотекар молодшого відділу Ірина Мошул провела два бібліотечних уроки для учнів 3-А та 3-Б класів школи №18 - «Відкритий доступ до книжкового фонду» та «Книжкові виставки».
З давніх давен вчилися люди створювати книги і зберігати їх. У сиву давнину з’явились і бібліотки. У стародавньому Єгипті бібліотеки називали «аптеками для душі». На думку єгиптян книги можна було прирівняти до ліків, які робили розум людини сильним, а душу – шляхетною.
З того часу в нашій країні відкрито величезну кількість бібліотек. Є серед них спеціальні бібліотеки для дітей, шкільні, де зібрано тисячі книг, які цікаво, захоплююче розповідають про все на світі. Так і хочеться одну за одною читати, читати, читати…
Відкритий доступ до фонду бібліотеки дає можливість зробити ваше читання різноманітним і різностороннім, а книжкова виставка – це своєрідна візитна картка кожної бібліотеки.
Пам’ятайте: книга розкриває перед нами чарівний світ краси і добра, високих ідей і роздумів, стає близьким нашим другом, вірним супутником у житті, надихає на благородну творчу працю, окрилює в боротьбі за світле майбутьнє.
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар