02/06/17

«З кольоровою книгою призначено зустріч»

Веселе і радісне свято у Міжнародний день захисту дітей влаштувала для своїх читачів бібліотека – філія №11. Бібліотекарі організували книжкову виставку «З кольоровою книгою призначено зустріч», яка буде діяти протягом літніх канікул.
Відбулася тут мультвікторина «Мандруємо казкою». Гарний настрій подарували веселі ігри, цікаві ребуси. Найактивніші отримали подарунки.
Під час конкурсу дитячого малюнка на асфальті «Я малюю радість» дітлахи із задоволенням малювали сонце, квіти і мир у всьому світі.

Філія №46 зустріла дітей пришкільного табору у бібліотеці, де Наталія Пейсахова розповіла про історію свята, провела літературну вікторину. Далі святкові заходи перейшли на спортивний майданчик. Учасники конкурсу «Хай завжди буде сонце» змагались за звання найкращого художника і отримали призи. Потім бібліотекарі відвідали майданчики - атракціони, де відпочивали вже зовсім маленькі, можливо, нові читачі бібліотеки. Дітлахів та їх батьків познайомили з найбільш цікавими, яскравими книжками, роздали флаєри та запросили на зустріч до бібліотеки №46.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар