24/04/24

Бібліотечний фестиваль Bookfest-2024

Шановні батьки та маленькі книголюби!
Запрошуємо вас на великий бібліотечний фестиваль Bookfest-2024, який для вас організувала Централізована міська бібліотечна система для дітей м. Одеса за сприяння Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції одеської міської ради.
Bookfest – це своєрідна подорож світом книги, чудова нагода познайомитися з людьми, які її створюють та з роботою сучасних дитячих бібліотек міста, які її популяризують. Вас чекає багато цікавих подій та пригод, адже книги – це світ де обов’язково трапляються дива. В цей день Міський сад перетвориться на казкову країну дитинства з різноманітними локаціями та активностями. Фестиваль Bookfest традиційно приурочується до Всесвітнього дня книги та авторського права.
Програма заходу включатиме:
Святковий концерт за участі Музичних шкіл та мистецьких колективів міста;
книжкові виставки на різні тематики від класики до новинок сучасних авторів;
майстер-класи з художньої кераміки, виготовлення святкових листівок, пташок з фетру, виготовлення браслетів з бісеру та повітряного пластиліну, орігамі та ін.;
шоу Школи наукових чудес «Ненудна наука»;
зустріч з одеськими письменниками та краєзнавцями (Дмитро Жданов, Інна Іщук, Олексій Надемлінський, Олена Карачевська, Катерина Бондаренко, Любов Купцова, Олександр Макаров та інші).
безпрограшна лотерея;
неймовірні та запальні аніматори;
фотовиставка «Книга в кадрі»;
близько 10 казкових фотозон та невичерпна доза позитивних емоцій.
Окрема вдячність нашим постійним та надійним партнерам: Одеський муніципальний театр духової музики ім. О. Саліка , Одеський театр юного глядача ім.Юрія Олеші, Мережа магазинів дитячих товарів «Антошка», Суворовська районна організація м.Одеса Товариства Червоного Хреста України, Мистецькі школи №5,7,12,15, Одеський державний музичний ліцей імені професора П.С. Столярського.
Завітайте на Bookfest-2024 та пориньте у світ незабутніх літературних та книжкових вражень!
Вхід вільний. Всі заходи та майстер-класи БЕЗКОШТОВНІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар