24/04/24

Цікава зустріч і нові книжки

23 квітня  уся читацька спільнота відзначала Всесвітній  день книги та авторського права. Це свято має на меті  сприяти поширювати задоволення від книжок та читання, визнати чарівну силу книг, що є зв’язком між минулим і майбутнім, мостом між поколіннями та культурами. 

З цієї нагоди в гості до учнів перших класів ліцею № 41 завітали бібліотекарі філіалу № 10 разом з дитячою письменницею Інною Анатоліївною Іщук.

Інна Анатоліївна розповіла дітям про свою творчість, про книги, які написала і презентувала нову книжку-розмальовку казку "Тінлай". "Виконавець бажань". Учням дуже сподобалась захоплива історія про країну Драконію і сам Дракон у виконанні письменниці, який дав обіцянку здійснити бажання, які загадали маленькі слухачі. А завідувач відділу Ірина Юзік представила дітям нові книжки, які надійшли до бібліотеки: "Моя найтихіша книжка" Галини Ткачук, "Казки навиворіт" Каті Сіль, "Мишачі та мушачі, а також курячі пригоди" Марини та Сергія Дяченків.

Цікаве спілкування і яскраві книжки з незвичайними та веселими історіями залишило у дітей гарний настрій та приємні враження.

Немає коментарів:

Дописати коментар