19/04/24

Бесіда-порада «Найкращі ідеї відпочинку»

 Як спланувати своє навчання і справи так, щоб мати більше часу для розваг і відпочинку? Як проводити вільний час? Як розвивати свої творчі здібності?

 Ці  та інші  питання обговорювалися  під час бесіди з користувачами, яку провели бібліотекарі бібліотеки-філії № 10  спільно з волонтерами організації Товариства Червоного Хреста Пересипського району.

Завідувач відділу філіалу Ірина Юзік  представила читачам  серію «Порадник підлітка» (жанр: підліткова психологія) і книгу із цієї серії польської  авторки Аніели Чольвінської-Школик «Як витримати дорослих і не з’їхати з глузду», де у розділі «Як проводити вільний час?»  було багато пропозицій  щодо корисного відпочинку (до речі, і читати книжки теж !). А ідея працювати волонтером  виявилася дуже шляхетною, якщо ти захочеш свій вільний час присвятити іншим.

А учасники студії «Крилаті мрійники» проявили свої творчі здібності й разом із волонтерами Світланою та Юлією долучились до корисного відпочинку, створюючи власні орхідеї, які ніколи не зів’януть.

Отже, шановний читачу, приходь до бібліотеки № 10, щоб відпочити, відновити сили, почитати  цікаві книжки та отримати задоволення від  приємного спілкування!

Чекаємо усіх охочих за адресою: вулиця Чорноморського козацтва, 169-А.

Немає коментарів:

Дописати коментар