11/04/24

Мандрівка-гра: «Таємниці лісу»

 Коли ви в останнє були в лісі?

А відвідувачі бібліотеки № 10  мають можливість потрапити до лісу кожного місяця, завдяки книжці-віммельбуху  Емілії Дзюбак «Рік у лісі».

Гортаючи сторінки цієї книжки-розглядалки, читачам цікаво спостерігати за її героями   -  лісовими мешканцями (до речі, які себе спочатку презентували!), рослинним  світом і погодними умовами. Тварини, птахи, комахи постійно змінюють свої заняття, тому їх дуже весело шукати на кожному розвороті. Деякі люди та тварини потрапляють у кумедні ситуації. Ось, наприклад, сьогодні  діти  дізнались, що змінилося в лісі у квітні. Потім  залюбки пограли  в гру-лабіринт, яка розвиває увагу, стимулює логічне мислення. Завідувач відділу Ірина Юзік запропонувала почитати  оповідання про тварин українських письменників, які  вчать  любити природу, дбайливо ставитися до неї, піклуватися та охороняти все живе на землі.

Волонтери організації Товариства Червоного Хреста Пересипського району запросили учасників студії психосоціальної підтримки «Крилаті мрійники» до фантастичного лісу, де кожен створив свого власного унікального жителя лісу.

Гарний настрій та море позитиву отримав кожен відвідувач заходу!

Дякуємо волонтерам за співпрацю!

Немає коментарів:

Дописати коментар