29/04/24

Книжкова палітра світової літератури

 Книги - це ріки, що наповнюють моря.

Ярослав Мудрий

Книга - це незамінний носій інформації. Завдяки книзі ми не тільки отримуємо простий і зрозумілий доступ до ідеї і знань, моральних і духовних цінностей, ми торкаємося до справжніх творчих досягнень та розуміння краси нашого людства. У світі багатого культурного різноманіття, саме книги є певним вікном у просторі і часі, що відкриває перед нами різні цивілізації і соціальні культури, історичні повороти і неминучий прогрес.

23 квітня світ відзначав Всесвітній день книги та авторського права - свято авторів, видавців, критиків, бібліотекарів, читачів. День книги покликаний нагадати всім про важливість книжки та її незамінності в інформаційному просторі та привернути увагу до писемного слова.

З цих слів дитяча бібліотека 22 почала бібліографічний огляд нових книг "Книжкова палітра світової літератури" для читачів п'ятих класів Одеського ліцею 78. Учням були представлені твори сучасних талановитих українських письменників - Анни Амасової, Андрія Кокотюхи, Надії Гуменюк, Олександра Гавроша, Тетяни Руменко, та зарубіжних класиків і сучасних літераторів - Джеремі Стронга, Френнсіс Бернетт, Редьярда Кіплінга, Ді Грігоріо Барбуччі, Муні Вітчер, Чарльза Діккенса, Ґ'ю Лофтінга, Меган Макдоналд.

Читачам дуже сподобалися запропоновані новинки літератури. Вони нікого не залишили байдужими А бібліотекарі запросили книголюбів завітати до дитячої бібліотеки 22 на Інглезі, 5, на пошук своїх улюблених книжок!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар