26/04/24

Голосні читання: «Вивчаємо українську весело!»

Як спілкуватися з інопланетянами, які  прилетіли на Землю і бажають подружитися з  вами? А тут, щоб дружити, треба говорити!  А вони свої думки дістають із кишені й дають другові. І це в них  називається спілкування.

У дружньому читацькому колі завідувач відділу бібліотеки-філії №10 Ірина Юзік провела голосні читання по  книжці української письменниці Лесі Мовчун «Космічні пухнастики вчать українську». Разом з героями книжки  Олею і Матвієм та інопланетянами - пухнастиками Чухом і Пухом і наші читачі мали змогу вивчати рідну мову  захопливо і весело. Діти розглядали слова, які називають дії, робили рухливі вправи та просто спілкувалися.  Під час заходу приємною несподіванкою для колективу бібліотеки стало відзначення подяками і грамотами за багаторічну плідну співпрацю  від Територіального центру соціального обслуговування та Ради ветеранів  Пересипського району.

А потім учасники студії «Крилаті мрійники» створили танцюючих чоловічків і влаштували веселу руханку, завдяки якій розвивали ще  свою координацію і пластику.

Шановні читачі, приходьте до бібліотеки №10 – ми спілкуємось українською, читаємо  українською, вивчаємо українську!

Немає коментарів:

Дописати коментар