03/10/23

Свято «Ви людські долі світлими робили і відкривали їм щасливе майбуття»

 Чи замислилися ви, навіщо нам бабусі й дідусі? Звичайно, в кожного з цього приводу різні думки. Та вони здебільшого пов’язані із такими словами, як: допомога, підтримка, лагідність і доброта. В кожної людини є свій життєвий досвід. Когось бабуся з дідусем виховували, комусь у важку хвилину допомогли порадою!

В українській родині старші люди здавна мали велику повагу. Вони ставали радниками й помічниками. Жодного рішення молодші не приймали без думки старших. Своїми традиціями українці вшановували бабусь і дідусів. Без благословення старших у домі не починали жодної нової справи, навіть буденної. Вони – невтомні трудівники, скарбничі мудрості нашого народу, хранителі звичаїв та обрядів.

Колектив бібліотеки-філії № 10 разом із читачами молодшого шкільного віку вітав шановних гостей, представників Ради ветеранів війни та праці, Територіального центру соціального обслуговування Суворовського району з Міжнародним Днем людей похилого віку і Днем ветерана.

У чудовому товаристві двох поколінь відбулося приємне спілкування – огляд книжок біля тематичної полиці «Бабусина порада», веселі пісні, вірші, чаювання і щирі побажання міцного здоров’я, бадьорості, гарного настрою і миру.

Немає коментарів:

Дописати коментар