02/10/23

Історичний екскурс "Від козацької родини - до козацької України"

 2 жовтня в бібліотеці-філії № 48 відбулася зустріч з юними читачами. Історія трьох знаменних дат, що відзначаються у жовтні, - це вшанування українського війська на свято Покрови.

Пройде час і молодь стане захисниками рідної землі, мужніми, сміливими воїнами. Тому мандрівка у часі корисна. Вона збагатила новою інформацією і дала поштовх для роздумів. Кожен присутній відчув гордість за славну історію нашого народу і, без сумніву, у багатьох виникло бажання ще глибше вивчати нашу історію і, зокрема, період козаччини. Тематична виставка книг та ілюстрацій стала в нагоді.

Вікторина «Ми з України - козацького роду» та інтелектуальні, жартівливі, на увагу та кмітливість конкурси й змагання «Козацькому роду - нема переводу» - це велика пам'ять про минулі та сьогоднішні подвиги й героїзм наших захисників. Дуже сподобалась рухлива гра «Шукай булаву». Олександра Черненко прочитала вірші про Україну. Червона калина, серце, соняхи, синьо-жовтий стяг і білий голуб в малюнках юних читачів до наших воїнів - патріотів.

Пам'ятаємо! Шануємо! Славимо! Пишаємось!

Все буде Україна!

Завжди раді зустрічі в бібліотеці №48 на Балківській, 36/6.

Немає коментарів:

Дописати коментар