03/02/23

Наш партнер — Червоний Хрест

Нещодавно у приміщенні універсальної читальної зали Центральної бібліотеки для дітей міста Одеси пройшов спільний нестандартний захід.

Бібліотекарі приймали гостей  - творчу майстерню "Чарівники гарного настрою", яку проводили волонтери  Суворівської районної організації м. Одеси Товариства Червоного Хреста України.

Спочатку перед групою першокласників виступили працівники УЧЗ. Вони познайомили дітей з книгами з різних областей знань - там були і книги про динозаврів, і про машини, і ще багато чого іншого та корисного.

А потім настала черга гостей. Діти разом із волонтерами робили малюнки на тему "Я і моя сім'я". А за одне маленькі художники дізналися, наприклад,  різницю між поняттями "сім'я" та "родина". Діти отримали море задоволення - ще б пак, адже тут можна було малювати чим твоя душа бажає: олівцями, фломастерами, пензлем та акварельною фарбою, або навіть руками та гуашшю.

Дві години промайнули як дві хвилини.

Насамкінець хочеться сказати, що подібні зустрічі будуть регулярними – адже відтепер дитячі бібліотеки та Червоний Хрест – партнери.

Немає коментарів:

Дописати коментар