26/03/18

СВЯТКОВА ЗУСТРІЧ “ТЕАТР - ОЧІКУВАННЯ ДИВА”

Театр! Скільки запальних слів про нього говорено! Скільки почуттів викликав і викликає він! Скільки сліз у ньому пролито! Скільки сміху, бурхливих оплесків, криків “ браво” чули його стіни у різні часи у різних країнах. Скільки людей він закликав за собою!
До Міжнародного дня театру в літературно - музичній вітальні Центральної міської дитячої бібліотеки по багаторічній традиції бібліотекарі і читачі величають служителів Мельпомени, представників усіх театрів Одеси, адже саме головне у театрі це люди, які у ньому працюють і роблять наше місто культурним центром України.
26 березня відбулась зустріч читачів бібліотеки з народним артистом України Анатолієм Капустіним, заслуженою артисткою України Іриною Черкаською, артистами Алесею Перекальчук, Олександром Кабаковим, Анною Шпак та іншіми акторами майже усіх одеських театрів. Діти були захоплені казковим і одночасно довірливим оточенням. У залі царювала урочиста тиша, у очах присутніх зацікавленість. Завершилась зустріч оплесками, теплими словами і поздоровленнями вдячних слухачів.

 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар