12/03/24

Квіткова веселка: «Березневі барви»

 Гарний місяць березень, проте вередливий. То він усміхнеться, а то – заплаче, то щедро зігріє, а то – ошкіриться крутим норовом Плющихи-Явдохи.

Весна в Україні пробуджується від зимового сну у різних кольорах та ароматів квітів. Чути співи пташок, які повернулися з теплом весни. Світить яскраво сонечко і свою ніжність дарують проліски.

З метою ознайомити читачів з першими весняними квітами, розвивати пізнавальний інтерес, уміння милуватися картинами природи завідувач відділу бібліотеки-філіалу № 10 Ірина Юзік провела пізнавальний захід «Березневі барви».

Весняні квіти… Що може бути чарівнішим, витонченішим, довершенішим за них! Прості, скромні й разом з тим такі дивовижні та незрівнянні. Скільки чудових квітів дарує нам весна! Усі вони так і просяться в букет!  Але  ми повинні берегти  їх. Милуватися ними на природі й отримувати насолоду від їх краси та ніжності.

А якщо  ж  ви  все-таки вирішили зробити букет, то зробіть його власноруч, як це зробили учасники студії «Крилаті мрійники» під керівництвом волонтерів Червоного Хреста Суворовського району.

За допомогою аплікації та малювання діти створили унікальний святковий букет  для своїх матусь.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар