07/03/24

Майстер-клас: «Щасливе левеня»

У «Міжнародний день котів» до бібліотеки 40 завітали найменші читачі, для них було організовано голосне читання і тематичний майстер клас «Щасливе левеня», також діти познайомились з тематичною виставкою та дізналися багато енциклопедичних фактів про левів – великих кішок.

Майстер-класи є однією із активних форм роботи з які доповнюють собою популяризацію книг і привабливість бібліотек, створення сприятливих умов для виявлення творчих уподобань і здібностей користувачів бібліотеки, розкриття їх творчого потенціалу, залучення до участі у такому виді роботи сприяє популяризації бібліотеки.

На таких зустрічах час спливає швидко, обговорення книжок і ілюстрацій до них, вільне спілкування між співробітниками і читачами в невимушеній атмосфері, спільна творчість. Але родзинкою таких зустрічей з маленькими читачами залишається – голосне читання, виразне, емоціональне, наповнене завжди має успіх серед малюків.

У спекотній Африці живе Левеня, яке мріє бути музикантом. Але Тато - лев проти, адже вважає, що Левеня має стати царем звірів. А для цього мусить навчитися грізно гарчати, а не грати і співати. Невже Левеняті доведеться відмовитися від власної мрії? Читачі дитячої бібліотеки №40 знають закінчення цієї історії, приходь до найближчої бібліотеки разом з батьками, якщо бажаєш дізнатися, що було далі!

Немає коментарів:

Дописати коментар