22/03/24

Автор-шоу з Інною Іщук

 З 16 до 24 березня триває Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії».

Тема тижня поезії – «дім», а гаслом став рядок з вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому».

Дім – ці три літери мають велике значення для кожного з нас, особливо зараз, коли Україна перебуває в стані війни і в нас його  намагаються відняти, а в когось уже відняли,   тисячі українців залишились без  своєї рідної домівки, у них зостались  лише теплі спогади про той куточок, в якому панував мир, добробут, злагода і мешкали щасливі родини.

Тиждень поезії це гарна нагода організувати зустріч з письменниками-земляками, для яких тема дому також важлива. Бібліотекарі філіалу № 37 та бібліотекарі навчальних закладів запросили на зустріч з учнями 2-Б та 2-В ліцею № 12  та 3-Б і  3-В гімназії №48 журналіста, дитячу письменницю, автора більш як понад ста дитячих книжок -  Інну Іщук. Інна Анатоліївна  розкрила «секрети нашого дому», в якому мешкають не тільки люди, а й наші улюбленці – представники різноманітного тваринного світу, а ще в кожному домі мешкає щастя, дитячий сміх, жарти, витівки, знахідки і цікаві історії. Згадала поетеса і про рік Дракона, і на деякий час стала цим персонажем.

Учні познайомились з новими книгами Інни Іщук. Її милі, добрі, веселі, прості і дуже зрозумілі вірші і казки не залишають байдужими ні дітей, ні дорослих. Дітки розгадували загадки, весело спілкувались та  подякували письменниці за цікаву і веселу зустріч і запросили приходити до них з новими творами.

Немає коментарів:

Дописати коментар