17/08/22

Рекомендуємо прочитати книжку "Око вовка" Даніель Пеннак

Рекомендуємо прочитати новеньку книжку "Око вовка", автор Даніель Пеннак. Погляньте на світ очима вовка! Ласкаво просимо до паризького зоопарку! Разом із маленьким хлопчиком на ім'я Африка й самотнім полярним вовком ви вирушите на Північ, щоб послухати казки Вовчиці, які вона шепоче своїм дитинчатам перед сном. Ви відчуєте безжальне сонце над сипкими пісками Сахари і дізнаєтеся ціну справжньої дружби. Ви пастимете кіз високо в горах, а вечорами, сидячи біля багаття з іншими пастухами, а ще Гепардом, Гієною і Сірою Горилою, слухатимете історії, від яких перехоплює подих. Небезпечна дорога приведе вас у тропічний ліс, але вітер змін на цьому не зупиниться...

Любі читачі, у цій книжці на вас чекає не лише приголомшлива подорож, а й багато нових відкриттів про життя і його справжню красу. Спробуйте почути історію, від якої на серці стане тепліше, а очі почнуть бачити світ таким, яким він є. Тож чекаємо на вас в філіалі бібліотеки №4.

P. S. Маринка вже прочитала цю книжку аж два рази, один раз читала для себе, а другий раз читала батькам, бо вона її дуже зацікавила.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар