15/08/22

Бібліокафе ХЛАМ

 15 серпня відбулась чергова зустріч в бібліокафе ХЛАМ. Нагадаємо, що ХЛАМ – це художники, літератори, артисти, музиканти. І на цей раз ми зупинились на третій букві нашої назви.

Коко Шанель якось казала: «Вік для жінки це не найголовніше. Можна бути чарівною в 20 років, прекрасною в 40 років і неперевершеною до кінця своїх днів». А ще хочеться згадати слова одеського поета, який порівняв таких жінок з трояндою та вином: троянда прекрасна завжди, а вино згодом стає тільки кращим.

Нашею гостею була саме така жінка весела, яскрава, темпераментна, ексцентрична актриса Одеського академічного українського музично-драматично театру ім. В. Василька, заслужена артистка України Ірина Черкаська.

Ірина розповідала про себе, про свій творчий шлях, своїх партнерів і сценічні образи, які їй вдалося втілити, цікаві театральні курйози, про свої уподобання, переживання у складні періоди життя, ставлення до творчої молоді. Від читачів було багато запитань на які вона відповідала, в кінці зустрічі зробили спільні фотографії.

Немає коментарів:

Дописати коментар