17/10/18

Хвороба століття - ігроманія (лудомания або ігрова залежність)

В філії № 26 пройшли заняття “Ігроманія — хвороба століття”
У сучасному світі настільки розвинена індустрія азартних ігор, що вона поглинає все більше і більше людей. І діагноз цього ігроманія або лудомания. Ігроманія набуває широке расповсюдження. Крім азартних ігор, до ігроманії можуть привести і комп'ютерні ігри, які доступні у величезній кількості дітям різного віку. Вікових обмежень для захворювання ігроманією немає.
Що ж може бути причинами ігроманії (лудоманії , ігрової залежності)?
Це почуття самотності, незадоволеності,  легкої наживи. Ігроманія є ризиком для людей, що мають будь-які інші залежності, наприклад, наркотики, алкоголь.
Слід пам'ятати, що ігроманія - це досить серйозне захворювання. І якщо ви виявили ознаки ігроманії у свого родича, знайомого чи близької людини, слід негайно застосовувати заходи щодо його лікування. Інакше ця хвороба може призвести до непоправних наслідків - від повного розорення до розладу особистості і навіть до самогубства. Підтримка з боку близьких допоможе значно швидше і більш ефективно впоратися з цією недугою.
Саме про це і йшла розмова між бібліотекарями та читачами з 37-ї школи, які дуже зацікавлено приймала участь в обговоренні проблеми.


Немає коментарів:

Дописати коментар