15/07/24

Бібліотечний пікнік

 13 липня в Ботанічний сад Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова відбувся незвичайний захід для юних читачів — літературний пікнік, організований Централізована міська бібліотечна система для дітей м. Одеса. На пікнік були запрошені маленькі книголюби, які мали можливість насолодитися чудовим літнім днем у компанії друзів та книг.

Центральним виданням заходу стала книга відомого британського письменника Джеремі Стронга «Гармидер у школі», саме правильні відповіді на вікторину по цій книзі й стали перепусткою на подію.

Учасники прослухали екскурсію з історії Ботанічного саду та озеленення Одеси. На дітлахів та їх батьків чекали розіграші призів, літературний квест, фотозона, смаколики, презентації та обговорення нових книжок.

Спеціальною гостею свята стала одеська письменниця Катерина Бондаренко, яка розповіла про свою творчість та зачитала одну з глав нової, ще не опублікованої книги. Централізована міська бібліотечна система для дітей м. Одеси щиро вдячна адміністрації Ботанічному саду та Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова за співпрацю та надання можливості безоплатно відвідати затишний, зелений та квітучий оазис нашого міста.

Літературний пікнік став справжнім святом для маленьких книголюбів, подарувавши їм багато позитивних емоцій та нових знань. Слідкуйте за анонсами, такі заходи стануть традиційними. На цьому тижні вже стартує новий конкурс!


Немає коментарів:

Дописати коментар