16/07/24

До Дня Української державності

 15 липня вся країна відзначала свято  - День Української Державності. Це  значуща подія  для України, що символізує її незалежність, суверенітет та самостійність. Свято було запроваджено для вшанування історичного шляху України до незалежності та підкреслення важливості державності у формуванні національної ідентичності.

В дитячій бібліотеці № 37  відбувся захід, присвячений цій події. Метою заходу було познайомити читачів 3-7 класів з історією походження свята, виховувати почуття патріотизму та національної гідності за свою державу і поваги до співвітчизників, які протягом багатьох століть і  вже  більше, двох років відстоюють незалежність України.  Прослухавши історію свята, читачі бадьоро відповідали на запитання народознавчої вікторини.

Україна - це наша земля, наш рідний край, з мальовничою природою,  багатющими народними традиціями, з мудрими та талановитими людьми, з чарівною піснею, що дивує весь світ.  Вокалісти «Мистецької школи № 7 м. Одеси» також приємно здивували присутніх своїм майстерним виконанням та вдало підібраним репертуаром.

Немає коментарів:

Дописати коментар