30/07/24

Бібліо-караван “Дружні стосунки у творах українських письменників” : до Міжнародного дня Дружби в бібліотеці-філії №19

 30 липня в усьому світі відзначають Міжнародний день дружби. Мати справжнього друга — велике щастя. Ніякі інші земні блага не замінять радість спілкування з друзями. Згодні? 

Бібліотекарі філії №19 зі своїми читачами провели бібліо-караван “Дружні стосунки у творах українських письменників”.  Діти ознайомились з творами сучасних українських та зарубіжних письменників, присвячених дружнім стосункам та веселим пригодам дітей. Неймовірні пригоди товаришів - розумника Максима Білана і силача Дениса Черненка від Андрія Кокотюхи змусили читачів відчути відвагу хлопців і небезпеку, з якою вони стикаються. 

Дітям сподобались цікаві історії кмітливих бешкетників Тома Сойєра та Гекльберрі Фінна у творах Марка Твена, а також добрі та повчальні історії про дітей та їх відношення до життя, дружбу у творах Френсіс Бернет та Елеонор Портер. 

Герої відомої повісті Володимира Рутківського - славетні богатирі Олешко Попович, Ілля Муровець та інші герої зазнають цікавих та захопливих пригод, а разом з ними й читачі, які із задоволенням пірнають в ці пригоди.

Далі бібліотекарі запропонували дітям пограти в гру “Квітка дружби” та відповісти на цікаві питання, пов'язані з кмітливістю та рівнем ерудованості.

Також в бібліотеці була оформлена виставка дитячої літератури, де кожен читач може обрати книгу на свій смак.

Немає коментарів:

Дописати коментар