01/07/24

"У Пелюстковій країні"

У рамках фестивалю "Великий Український День" в дитячій бібліотеці філії №40 відбувся майстер клас з пластилінографії "У Пелюстковій країні". Захід відбувся до Дня Конституції України.

Яскраве макове поле під безкраїм блакитним небом - це символічне зображення краси та багатства рідної української землі.

На передньому плані картини розкинулося макове поле. Червоні маки, що символізують пам'ять і жертовність, яскраво виділяються на тлі жовтогарячого поля. В роботі використали різні відтінки жовтого пластиліну, щоб створити ілюзію глибини і руху колосся.

На задньому плані картини - блакитне небо, яке символізує мир і свободу. Діти використали білий і блакитний пластилін, щоб створити градієнт і додати глибини небу.

Загалом, картина символізує красу української землі і є чудовим прикладом дитячої творчості та патріотизму. Вона передає любов дітей до своєї країни та їх бачення краси її природи.

Пластилінографія - це відмінний спосіб для дітей висловити себе творчо і одночасно дізнатися більше про свою країну і її символи.

Немає коментарів:

Дописати коментар