30/11/22

Екскурсія до бібліотеки "Нові враження і нові друзі"

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, залучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще змалечку виховувати у дітей бережне ставлення і любов до книги, розвивати художній смак. Тут в нагоді стає бібліотека.

З цією метою, 29 листопада учні школи «Острівець» завітали в дитячу бібліотеку №4.

Дітей зустріла завідувачка Олена Чупріна, яка познайомила їх з правилами користування бібліотекою і книгами та з тематичними полицями дитячого фонду.

Особливе захоплення у дітей викликали книги про морських жителів, світ динозаврів, казки та дитячі яскраві журнали. Бібліотекарі презентували читачам книжкову виставку "Казки мого дитинства", прочитали вірші про осінь українських класиків, провели вікторину "Відгадай казкового героя" та гру "Що любить книга".

Діткам сподобалась екскурсія, про що свідчили їх посмішки та радісні оченята. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчати, а й дивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. Сьогодні у наших дітей найголовніша мрія – мир в Україні! До нових зустрічей в бібліотеці №4.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар