07/12/18

Урок мужності

6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».
День Збройних Сил України щорічно відзначається урочистою церемонією покладання квітів до могили Невідомого солдата, божественною літургією, у війську проходять збори, церемонія вручення державних нагород та святковий концерт. Ввечері програма свята завершується феєрверком у містах-героях та містах розташування керівних центрів українського війська.
Урок мужності для учнів 7-В класу ОЗОШ №12 у бібліотеці-філії №37 провів Микола Ілліч Чекан, морський офіцер, учасник бойових дій у В’єтнамі.
Діти уважно слухали розповідь Миколи Ілліча про героїчне минуле та сьогодення військових, цікаві і неймовірні історії з життя та служби моряків.
Український воїн − надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь і свобода важливіші за все. На військових покладена священна місія − боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Славетні бойові подвиги наших дідів та прадідів, щира любов до рідної землі надихають усіх військовослужбовців на нові звершення у благородній справі служіння власному народові.


Немає коментарів:

Дописати коментар