12/12/18

«Знай свої права, дитино!»

11 грудня у бібліотеці-філії №26 відбулася зустріч працівників Суворовського відділа державної виконавчої служби Загризла В.П., Филимонова К.В. та фахівців Центра з надання безоплатної правової допомоги Кипперман О.И. з учнями 37-ї школи.
Під час проведення заходу читачі ознайомилися з правами і свободами людини: правом на життя,правом на рівність,правом на соціальну допомогу та ін. Дізналися, куди треба звертатися, щоб захистити свої законні інтереси, де знайти потрібну інформацію, як протидіяти дискримінації та насильству на різних рівнях.
 


А бібліотeкарі філіі 22 разом з прeдставником Головного тeриторіального управління юстиціі в Одeській області Тeтяною Олeксандрівною Дeхтярьовою провeли зустріч-лeкцію “Знай права, виконуй обов'язки”.
Права людини як броня захищають нас, говорять нам, як сeбe поводити. Був зроблений наголос на тому, що трeба знати нe тількі своі права, які захищає дeржава, алe й виконувати обов'язки: поважати своє оточeння, дотримуватись норм і правил повeдінки, прийнятих у суспільстві. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар