03/12/18

Від серця до серця прокладемо стежину

Життя будується на певних цінностях. Ми не можемо уявити світ без доброти і милосердя. Вони як два крила, на яких тримається людство. Трохи тепла душі, енергії, часу і світ стає добрішим і світлішим. Це в характері нашого українського народу.
Люди з обмеженими можливостями мають дефіцит спілкування і прагнуть поповнити круг своїх знайомих. Тому філія №48 організовує для цієї групи користувачів активні форми масових заходів. 30 листопада, напередодні Міжнародного дня інвалідів, відбулася щорічна традиційна зустріч дітей-інвалідів трьох прилеглих шкіл. У них є бажання бути разом, ділитися теплом і щирістю душі, почути цікаве і розважитись.
Юні творці принесли до храму книги свої творчі дарунки – малюнки і поробки з глини, вірші та музичні композиції. Тепліше стало на серці від гри скрипки та гітари, зачарували співом української та сучасних пісень, декламували улюблені вірші. Відбувся справжній міні-концерт! Ведуча зустрічі бібліотекар Любов Пилипівна Ігнатьєва розповіла про досягнення кожного, познайомила учасників заходу.
Меценат свята, депутат Одеської міської ради Суворівського району
Янченко С.В. подарував юним читачам розважальну програму акторів-аніматорів, солодощі та канцтовари. Море позитиву і яскравих емоцій викликало шоу піратів! Щасливі і радісні виходили вони разом з батьками із бібліотеки, щоб невдовзі в будні дні зустрітися знову.



Немає коментарів:

Дописати коментар