31/05/18

«День захисту дітей»

Літо це пора найдивовижніших канікул, час захоплюючих змагань, яскравих свят та цікавих книг! Це час, коли діти набираються нових сил, незабутніх вражень та гарного настрою. І на початку улюбленої пори світ відзначає «День захисту дітей» - найдавніше міжнародне свято. 30 травня в книжковому храмі філії №48 перебувають його шанувальники - пришкільний табір 76 школи. Святково прикрашена читальна зала, під стелею прикрашена білими ромашками, в вазах рожеві троянди. Виставка улюблених книжок, немов всміхається, радіє юним читачам.
Ведуча свята Л.П.Ігнатьєва вітає дорослих і малих гостей із святом та заінтриговує - в скринці знаходиться найголовніший скарб усієї планети Земля. Юні читачі заглядають і бачуть себе. Да, людина неповторна особистість, цілий Всесвіт. Вона унікальна, так як ніколи і ніде не може повторитися. Суспільством створені закони, які бережуть її від самого народження.
Поважний гість свята Анастасія Олександрівна Козловська - представник Головного управління юстиції - розповіла про права дітей в сучасному світі. Слухачі виявляли правопорушення у скаргах казкових та літературних героїв. Правові тренінги були важливі і корисні у пізнанні світу правознавства.
Які яскраві емоції і приємні враження отримали читачі від правової вікторини та гри! Вони збагатили свій словниковий запас, розширили кругозір на навчилися правовій культурі. Діти - це квіти Землі, майбутнє нашої незалежної України. І ми, дорослі, віримо, що вони знайдуть своє покликання у житті, і Батьківщина і батьки будуть пишатися ними. А зустрічі з шанувальниками книг продовжуються.


Немає коментарів:

Дописати коментар