08/05/18

Подія у нашій бібліотеці

Представник міжнародного фонду Helen Doron в Одесі Тюфекчі Севілія звернулася до завідуючої бібліотеки-філії №8 Белінської Н.І. з пропозицією подарувати українську книгу бібліотеці.
Разом з дітьми одного з навчальних центрів для дітей та підлітків фонд подарував бібліотеці нові книги сучасних українських авторів та зарубіжних класиків. Наша бібліотека збагатилась такими книгами: Юрій Работін «Сузіря ріднослова – на поклик маяка», збіркою дитячо-юнацької поезії Загальнонаціонального форуму «Українська мова – мова єднання» -«На узбережжі Слова», «Король Буків» та «Володар макуци» С.Дерманського, «Пригоди Марійки Михайлової» Марини і Сергія Дяченків , 12-ма книгами Андрія Кокотюхи, творами Пауля Мара, Марка Твена, Жуля Верна, Астрід Ліндгрен, Р.Кіплінга українською мовою.
Колектив бібліотеки, читачі та організатори дитячого читання висловили глибоку подяку міжнародному фонду Helen Doron, одній з її представників в Одесі Тюфекчі Севілії та всім дітям його навчальних центрів за небайдужість і підтримку. Ми надіємось на подальшу співпрацю.
 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар