29/05/17

Бібліотечний урок

Звичайно, кожна людина з дитинства знає, що таке бібліотека (хоча б приблизно). В залежності від місця проживання він може уявити собі або величезну красиву будівлю з масивними дверима або ж ліве крило першого поверху чотириповерхового будинку по вулиці такий-то, куди люди різних віків і професій приходять за книгами. Книг у будь-якій бібліотеці багато, а в деяких просто ну дуже багато! І головне завдання бібліотек – їх зберігання! Для чого? Щоб книги слугували людям, допомагали їм ставати розумніше, мудріше, освіченіше одним словом!
Книга – друг людини, тому у багатьох людей бібліотека асоціюється з чимось хорошим, потрібним і важливим. Бібліотека – це місце зустрічі не тільки з книгою, але й з людьми. Це місце як несподіваних, так і навмисних зустрічей, а в минулому і побачень. Незважаючи на те, що у сучасної людини є безліч інших можливостей обзавестися необхідною йому літературою – бібліотека живе! І буде жити ще дуже довго, доки ми, бібліотекарі, запрошуємо до нас маленьких читачів, яких ще тільки починає захоплювати читання.
29 травня у філії №8 пройшло знайомство з бібліотекою учнів 1-Б класу школи №99. Маленькі читачі познайомились із приміщенням, розташуванням книг на полицях та неймовірно цікавими виданнями. Кожен знайшов для себе улюблену книжку та журнал.
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар