17/05/17

В світі усе починається з мами!..

Можна пройти крізь пустелі та хащі..
Тільки без мами не можна нізащо,
Бо найдорожче стоїть за словами:
В світі усе починається з мами!..
Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас. Кожної людини, яка живе та ходить по землі. Це свято – День матері, що відзначається в нашій країні у другу неділю травня. Мати - найрідніша людина. Ії голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла.
Слово «мама», яке уособлює в собі тепло, ласку, доброту, любов, важливе не лише для людей. Мама залишається мамою і у тваринному світі. Матері мають неймовірний зв'язок з своїми малюками. Кожна матір не шкодуючи себе, піклується про своїх дорогих діток, і робить все, щоб її потомство могло вижити в суровому тваринному світі.
16 травня у бібліотеці-філії № 8 було проведено захід присвячений Дню матері. До бібліотеки завітали вихованці дитячого садочку №276. Діти розказали вірш про маму, а потім слухали розповіді бібліотекаря Людмили Музичко про виховання дітей у світі тварин.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар