23/08/24

Голосні читання: «Чи існують чарівні сумки та навіщо сумка кенгуру?

 Усі ми знаємо, що у світі існують чарівні палички та зачаровані замки. А чи існують чарівні … сумки? Так!

Завідувач відділу дитячої бібліотеки № 10  Ірина Юзік представила читачам книгу турецької письменниці Сари Шахінканат «Неньчина сумка». Під час читання, діти дізнались, що це магічна сумка, в якій є і сніданок для малюків та кошеняти, і ліки, і чистий одяг. А сама сумочка… може перевтілитись навіть у вітрило.
А потім бібліотекар запропонувала користувачам цікаву інформацію про кенгуру, які живуть в Австралії та називають сумчастими, тому що в них на животі є шкіряна складка, дуже схожа на сумку. Дитинча кенгуру народжується дуже маленьким і слабеньким і одразу залізає до материної сумки. Воно там довгий час живе в абсолютній безпеці. І молоко в кенгуру знаходиться так само в сумці. Кенгурятко росте там, не виходячи із сумки цілих шість місяців. Сумка – це його дім. Навіть коли кенгурятко вже само ходить і харчується листям, як тільки виникає небезпека, воно одразу ховається у свій будиночок.
Учасники студії «Кружало творчості» познайомилися з різними способами організації та планування, навчилися розподіляти час, ставити цілі та досягати їх і зібрали особливий органайзер «Кенгуру», який допоможе їм тримати все під контролем та не втрачати жодного важливого папірця.

Немає коментарів:

Дописати коментар