22/08/24

Усе моє, все зветься Україна

 До дня Незалежності України партнери та друзі дитячої бібліотек 48 КЗПСО "МШ 12 м.Одеса" провели музично-літературний концерт "Усе моє, все зветься - Україна" для діточок, їх батьків та вихователів Одеського ЗДО 66. В концерті брали участь найактивніші читачі нашої бібліотеки - Аня Бутенко грала на скрипці, Аліса Шелар - співала, грала на електронному фортепіано і співала. Танцювальний гурт "Gloriy" виконав чудові композиції "Файні дівчата", "Бум-бум".Власенко Ірина та Соколова Анастасія виконали "Веселий джаз", а Массалова Вероніка заспівала чудову пісню "Бажаємо добра".

Для слухачів звучала музика Моцарта, Баха, Берковича, Майкопара. 

Цей концерт, який проводить МШ 12 для дошкільного закладу, вже не перший. І, завдяки дружбі та партнерству з дитячою бібліотекою 48 ми  знайомим дошкільнят з Мистецтвом та Музикою, привіваємо любов до Прекрасного.

Дякуємо  директору ЗДО 66 - чудову пані Лідію Михайлівну Бочковську і креативний колектив дошкільного закладу за гостинність, вони завжди радіють, коли для їх діток організують щось нове та цікаве. 

В кінці свята до Дня Незалежності України гурт "Gloriy "виконав композицію "Незламна", а від дошкільнят всі артисти отримали сувеніри у вигляді сердець-магнітиків.

Усе буде Україна й українські діти.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар