08/08/24

Бібліотечні смаколики «Книжечки-цукерочки для дітлахів»

Усі ми полюбляємо  морозиво, тістечка, яблучка, цукерки… та багато-багато інших смаколиків.

А чи бувають смачні книжки? Ну щоб не зовсім їх їсти, а тільки читати й смакувати. Здається є такі книжки! Цікаві, гарні, яскраві, захопливі та веселі – справжні книжкові смаколики.
Сьогодні завідувач відділу дитячої бібліотеки № 10  Ірина Юзік запропонувала користувачам ознайомитись із творами Зірки Мензатюк «Зварю тобі борщику», Юрія Винничука «Перекладенець», Марії Морозенко «Незвичайні пригоди Чока, який шукав Країну  Щастя», Оксани Стехіної та Наталії Самойленко «Що в тарілці», Кеті Гадсон «Забагато моркви, Ганни Чубач «Два маленьких баранці» та іншими.
Читачі зацікавились корисною інформацією щодо здорового харчування, яка  чудово представлена у книжці «Що в тарілці». Зрозуміли, що морква – це справжній вітамін, а від української страви – хорошого, червоного, здорового борщу можна й подужчати та ще й рецептик  якийсь новенький собі записати. А потім усі залюбки взяли участь у веселих іграх та конкурсах.
Учасники студії «Крилаті мрійники» оживили свою фантазію і створили власну казкову кімнату, де знайшлося місце не тільки для домашніх тваринок, а й поличка для улюблених книжок!

Немає коментарів:

Дописати коментар