21/08/24

Відкриття оновленого простору в Дитячій бібліотеці № 26

 20 серпня в Дитячій бібліотеці № 26 відбулася знаменна подія — урочисте відкриття оновленого простору в молодшому відділі. Цього разу темою заходу стали чарівні та загадкові коти і кішки, які завжди були улюбленцями як дітей, так і дорослих. В оновленому куточку, що нагадує справжній котячий світ, маленькі читачі та їхні батьки мали змогу поринути у захопливу атмосферу казкових пригод.

Відвідувачів вразив новий інтер'єр бібліотеки: затишні кутки для читання, тематичні книжкові полички, декоративні елементи, що нагадують про котиків, створили неймовірну атмосферу, в якій кожен відчув себе, наче в чарівному світі. Особливу увагу привернув головний бібліотекар заходу — чарівний кіт Боніфацій, який одразу став улюбленцем дітей.

Захід відвідали дизайнер оновленого інтер’єру Катерина Орлова та художниця, яка розмалювала новий простір Еліна Жукова.

У рамках заходу була представлена книжкова виставка про котів у літературі. Маленькі читачі та батьки могли ознайомитися з цікавими історіями, казками та енциклопедіями, присвяченими котам. А в ігровій зоні діти з радістю проводили час, граючись з інтерактивними елементами та беручи участь у веселих конкурсах.

Відвідувачі також мали можливість взяти участь у майстер-класах та творчих заняттях під керівництвом талановитої художниці Еліни Жукової. Діти з радістю створювали власні книжкові закладки у вигляді котиків, а також слухали захопливі історії про котів, які бібліотекарі читали вголос.

Завершився захід веселою вікториною «Котоманія», де кожен учасник міг продемонструвати свої знання про котів і отримати призи.

Цей оновлений простір став справжнім місцем, де кожна дитина змогла не лише поринути у світ книг, а й весело провести час, отримати нові знання та знайти свого нового книжкового друга — котика. Відкриття вийшло по-справжньому теплим, веселим та затишним. Ми раді, що наші маленькі читачі та їхні батьки знайшли для себе новий улюблений куточок у нашій бібліотеці.

У вас є терміновий привід завітати до нашої бібліотеки та взяти участь у флешмобі. Ми чекаємо на ваші фото в інтер’єрі оновленої бібліотеки на ваших сторінках в соціальних мережах Facebook та Instagram з хештегом #котобібліотека26. Підведення підсумків та розіграш призів кінець вересня 2024 р.

Запрошуємо всіх до Дитячої бібліотеки № 26 вул. Кіри Муратової (Льва Толстого), 13, де кожного дня (окрім суботи) на вас чекають нові пригоди, цікаві книжки та захопливі зустрічі!


Немає коментарів:

Дописати коментар