19/08/24

Книжкове турне: «Літо на всі 100» за книгами Є. Бекендорфа

 Завідувачка дитячої бібліотеки №40, Наталія Чеботова, з метою довести, що читання – це насолода і відпочинок влаштувала для своїх читачів справжній бібліотечний пікнік. Цей день був ще одним яскравим моментом літнього життя нашої бібліотеки, коли користувачі прослухали голосне читання уривків з книг, змогли проявити свої здібності на майстер-класі, отримати радість від спілкування та розважитися. Час промайнув непомітно, весело і цікаво. Запрошуємо всіх охочих весело та креативно провести насичене подіями літо в бібліотеці

Літо — найулюбленіша пора для всіх дітей. Літо з бібліотекою – це найкраща можливість для дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи. Сьогодні до уваги читачів 7-10 років ми представляємо серію книг Єгора Бенкендорфа «Відірви і викинь», «Щасливе дитинство», «100 порад на всі випадки життя».

Відірви і викинь

У дитинстві, коли ваші мами й тата були дівчиськами і хлопчиськами, вони зранку до вечора проводили час у дворі, самі вигадували собі розваги, весело бешкетували і давали одне одному різні шкідливі поради. Це не завжди подобалося дорослим. Часом за такі шкоди добряче перепадало від сурового тата і розгніваної мами. І усе це відбувалося у реальному світі! У якому набагато цікавіше, аніж у віртуальному, хоч би тому, що у ньому є сонце, повітря і вода. І друзі у справжньому світі також справжні. Вони завжди допоможуть і зрозуміють, якщо ви, звичайно, не проміняєте їх на комп'ютерні ігри.

Щасливе дитинство

Дві сестрички - Софійка і Саша, які дуже люблять збирати різні ігри і поради, поділяться з вами своїми секретами. Кожен знайде для себе щось цікаве: діти - абсолютно невідомі, не комп`ютерні ігри, дорослі згадають своє дитинство, ігри і веселі витівки у дворі.

100 порад на всі випадки життя

Книжка, яка стане помічником та путівником у непростих, а часом небезпечних життєвих ситуаціях.


Немає коментарів:

Дописати коментар