22/08/24

Квест-гра: «Україна – єдина та вільна» до Дня Незалежності України

 Ми живемо в чарівній країні, яка рясно уквітчана зеленню. Серед народу, що віками боровся і зараз бореться за свою волю і щастя. Кожен народ любить свою Батьківщину, робить усе для процвітання своєї держави. Ми теж хочемо, щоб Україна стала сильною, вільною і незалежною. Любити Україну, відчувати себе справжнім патріотом означає знати її мову, історію, традиції, звичаї, обряди.

Напередодні Дня Незалежності України у дитячій бібліотеці № 10 відбувся  святковий захід - квест-гра «Україна – єдина та вільна» з метою розширити та поглибити знання дітей про Україну як незалежну державу зі славетною історією, багатою культурною спадщиною і власними традиціями; виховувати почуття гордості та любові до Батьківщини; формувати у дітей почуття національної свідомості; розвивати увагу, пам’ять, творчість.

Завідувач відділу Ірина Юзік презентувала присутнім серію книг «Маленькі українознавці», представила книжкову виставку «Хто не знає минулого, той не вартий свого майбутнього». Під час квесту діти разом з  батьками та представниками Територіального центру соціального обслуговування Пересипського району проявили активність, обізнаність в українознавстві, швидко виконували завдання і залюбки взяли участь у веселих іграх, співали українські пісні. А коли до заходу приєднались волонтери Товариства Червоного Хреста, то  учасники студії «Крилаті мрійники» занурились у казковий світ міфів та легенд України -  створили  фольклорний персонаж чарівну русалоньку.

Немає коментарів:

Дописати коментар