27/08/24

«Ми мріємо про славу України»

 День Незалежності України – це головне державне свято, особливе для всіх українців, яке гуртує та зміцнює націю, виражає дух нашого народу. У цьому році прекрасній та волелюбній Україні виповнилось 33 роки. Зараз, в умовах війни, ми як ніколи усвідомлюємо важливе значення цього свята і напевно, у кожного з нас, є одна спільна мрія - мир на нашій рідній землі!

Сьогодні ворог намагався залякати українців  ракетно-дроновим терором, зіпсувавши початок останнього тижня літа. Коли небезпека минула, наші віддані читачі завітали до нас у бібліотеку-філію №21, щоб взяти участь у заході з нагоди свята – Дня Незалежності України, який проходив під гаслом: «Ми мріємо про славу України».

У своїх вітальних листах маленькі читачі висловили свою любов до рідної країни та гаряче бажання бачити її мирною, сильною, вільною.  «Ми любимо Україну за небо безкрає, за щедрий хлібний лан, за гаї, річки, озера, за карпатські гори та Чорне море. А найбільше за те, що вона -  НАША. Ми тут народились і живемо! Так і буде!».

Немає коментарів:

Дописати коментар