12/08/24

Книжковий дайвінг "Що читають сучасні підлітки": до Дня Молоді

 Молодість - неповторна пора в житті кожної  людини. Це час окрилених мрій і роки пошуку, різнобарв'я життя! А День молоді України та Міжнародний день молоді - це свято творчості й натхнення, енергії й запалу, пізнання й самоствердження, любові та романтики.

І на свято в дитячій бібліотеки № 48 відбувся книжковий дайвінг - занурення у світ підліткової літератури. Заздалегідь підготовлено цікаві книжкові виставка і полиці з нового надходження. До уваги пропонується література, яка цікава і молоді, і всім тим, хто відчуває себе молодим. Останнім часом юнаки найбільше захоплюються сучасними українськими виданнями. Їх знаходимо на полиці «Український бренд». А книги, представлені полицями «Молодіжний  тренд», «Книжкова магія для підлітків» подарували молоді свіжі враження  та  новий  досвід. І полиці «Твори одеських письменників» та «Краєзнавство» привернули увагу підлітків. Через діалог із бібліотекарками розширили горизонти свого розуміння вітчизняних та світових видань. Спілкування дало можливість дізнатися новинок зі світу книг та завести нових друзів.

А ще цікаві конкурси - інтелектуальні, жартівливі, на увагу і кмітливість,  розваги на святі - найяскравіші моменти, що запам'ятовуються надовго. Саме вони створили невимушену атмосферу і гарний настрій.  Настільна гра «Цікава Україна» здивувала багатьох читачів незвичайними та захопливими містами нашої Батьківщини.

Вітаємо молодість зі святом! А молодь - це майбутнє України. Слава Україні!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар