06/04/23

«В зоопарк запрошує ведмідь: «Діти, всі до мене йдіть»

Сьогодні, 6 квітня, в День любителів зоопарку до бібліотеки-філії №37 завітали дошколята-читачі, які із задоволенням читають різні книжки про тварин.

Усі діти з батьками, бабусями і дідусями полюбляють відвідувати зоопарк в будь-який час. В бібліотеці налічується багато книжок про життя свійських тварин, які знаходяться поряд з людиною, а також диких звірів , котрі живуть на волі. Бібліотекар Тетяна Чиняєва розповіла дітям про зоопарк, який знаходиться в місті Одеса та про життя тварин в цьому заповідному місці.

Головним героєм розповіді був ведмідь, який запрошував до зоопарку. Бібліотекар розповіла читачам про цю дику тварину, її звички та образ життя, представила дітям книжки, в яких можна прочитати про життя ведмедів на волі і у зоопарку. Це енциклопедії «Такі різні тварини», «Дикі тварини», «Тваринний світ України», хрестоматія з природознавства «Світ дивосвіт України», художні твори – «Веселий зоопарк» І. Лобовик, «Вихованці зоопарку» В. Чапліної, казки – «Ведмежаткове сонечко», «Три ведмеді».

Діти із зацікавленням прослухали розповідь бібліотекаря і жваво відповідали на запитання.

Немає коментарів:

Дописати коментар